FEEDJIT Live Traffic Feed

İSRAİL KUMPASI KAÇ BOYUTLU?

31.05.2010


Almanya Cumhurbaşkanı Horst Koehler istifa etti.

(Yoksa ettirildi mi?)




Uzun zamandır hazırlanan bir planın uygulama safhalarına tanık oluyoruz. Büyük bir kumpas bu. İnşaAllah uyanık olur, bu planı tersine çeviririz. 

Almanya ile İsrail'in hem bürokrasi hem hükümetler yönünden sıkı fıkı ilişkiler içinde olduğunu, hatta ortak kararlar alabilme ve tatbik etme noktasına kadar derin ilişkilere sahip olduğunu bilenler bilir.

Bilmeyenler de iyi gözlemlesinler.

Köhler istifa mı etti, yoksa ettirildi mi?

Ardında hangi hamle var ve yerini işgal edecek şahıs kim olacak? Daha doğrusu kimdir?

İskenderun saldırısını birkaç dakika gecikmeyle buraya aldığımda, bu saldırının ardında muhakkak İsrail bulunuyordur demiştim. Gazze'ye karşılık İskenderun! Gözdağı Operasyonu. Hükümet kanadından yapılan ilk açıklama da benim bu görüşümü destekler nitelikteydi. 

Kumpasın kurgusu tamam mı yoksa bu kurguyu olayların akışıyla tamamlamayı mı düşünüyor İsrail? Bunu da iyice fikretmek gerekiyor aslında. 

Sanki zamanı daraltmak istiyor. Yahut, sanki "zamanın daraldığını" düşünüyor. Onu bu düşünceye ve böyle gözü karaca eylemlere iten fikri yapısını, muharref tevrat inancı ile ilgili temel bilgileri edinerek kavramak mümkün olacaktır. Lakin İsrail'in farkına varamadığı şey şu. Nihayetinin nasıl ve ne şekilde olduğunu bilmek, onun değişmeyeceğini bilmeyi de gerektirir. Ki bunun böyle olduğu bir amentü olarak biz iman etmişlerde mevcuttur. Amentümüz, hadis-i şerif kavilleridir. 


Ezcümle odur ki, ivmenin artması zamanın kısalmasının da delaletidir. Ve ivmenin arttığı yaşadığımız şu günler, biz iman etmişler için hayra ve huzura ve selama ulaşmanın, lanetle yoğrulmuş kavim olan Yahudiler için ise zillet, helak ve aşağılanmanın bidayeti olacaktır.

Din İslam, Resul Muhammed ve İmam Memleketimdir.


0 yorum:

Blog Widget by LinkWithin